Hét Tafeltennisboek

Het vorig jaar uitgekomen boek ‘TAFELTENNIS – Begrijpen, Leren, Spelen’ is al even verkrijgbaar via de webshop van de Tafeltennisbond, maar sinds kort is dit boek ook verkrijgbaar bij TTsport in Den Haag. TTsport is naast adverteerder nu dus ook trotse leverancier van het boek.

Deze tafeltenniswinkel met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van allerlei spelmaterialen zoals rubbers,  frames, maar ook kleding zoals trainingspakken en sportschoenen heeft nu het boek als een mooie aanvulling op het al ruime aanbod. Eigenaar en tevens TT4 trainer Michel de Boer geeft  aan dat het een uitstekend boek is voor trainers, maar zeker ook voor spelers en andere liefhebbers die gek zijn van het spelletje. “Het is een prachtige bundeling van heel veel zaken waar je als trainer en speler tegenaan loopt. Daarnaast biedt het boek praktische handvatten om met deze onderwerpen aan de slag te gaan. Overigens is het geen vervanger van een goede opleiding natuurlijk, maar het helpt je wel aardig op weg.”

Net als in de webshop van de Tafeltennisbond kun je het boek aanschaffen voor een ledenprijs van slechts € 37,50 en een niet-leden prijs van € 49,50, maar het scheelt je natuurlijk wel verzendkosten als je het boek ophaalt in de winkel. Daarnaast is er nog veel meer materiaal te vinden voor de tafeltennisliefhebber. Overigens vind je in het boek bij de advertentie van TTsport een kortingscode waarmee je oordelig tafeltennismateriaal kunt bestellen.