Over TTsport

Welkom bij TTsport

Bij onze (web)winkel ben je verzekerd van een snelle levering, deskundig advies en een uitstekende service. Iedereen, van jong tot oud, kan bij ons terecht voor allerlei tafeltennis artikelen. Van kleding, schoenen, batjes, balletjes, tafels en nog veel meer.
Ook kan je bij ons terecht voor sportprijzen.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou voorzien van een uitgebreid en gepersonaliseerd advies.

De tafeltenniswinkel met de meeste kennis en ervaring!

Eigenaar Michel de Boer, Nederlands kampioen 2010, is zelf een zeer ervaren nationale en internationale tafeltennisser.
Palmares nationaal:
Nederlands kampioen 2010
Vice Nederlands kampioen 2012 en 2016
Winnaar Masters 2008 en 2009
Finalist Masters 2017
Landskampioen team 1996, 1997, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2008 en 2009
Ruim 30 jaar eredivisie ervaring
Ruim 25 jaar bij de Top 5 van Nederland
Palmares internationaal:
3x deelname EK
3x deelname WK

Echtgenote Mariska de Boer, jarenlange eredivisie ervaring en in het bezit van een trainersdiploma (TT3), is ook werkzaam bij TTsport.
Een echte tafeltennis familie want ook vader Jan de Boer, die 30 jaar geleden begon met de tafeltenniswinkel onder de naam ‘De Boer Sport’, is nog actief in de winkel.

Naast deskundig advies over tafeltennismateriaal verzorgen wij ook tafeltennistrainingen en bieden wij coaching en begeleiding aan. Michel de Boer is in het bezit van een TT4 diploma. Als trainer is Michel al jarenlang actief bij diverse clubs en geeft (privé)trainingen aan jonge, getalenteerde en gemotiveerde spelers. Al diverse keren is hij actief geweest als bondscoach van de Nederlandse heren en de jongens junioren. De combinatie van topspeler, gediplomeerd TT4 trainer en de enorme passie voor tafeltennis is uniek in Nederland.

Onze kennis, ervaring en passie willen wij graag delen. Kom gerust bij ons langs of neem een kijkje in onze webshop.

Meer informatie:
Contactgegevens
Route en openingstijden

Your choice for success...

Nieuwsbrief