Samenwerking De Toekomst

Zaterdag 17 maart werd officieel de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen
TTsport en tafeltennisvereniging De Toekomst uit Lochem.
Tafeltennisspecialist TTsport van Michel en Mariska de Boer wordt naast kledingsponsor van de landelijke teams ook de nieuwe leverancier van tafeltennismaterialen.

 
In het bijzijn van alle landelijke teams tekenden Mariska de Boer van TTsport en penningmeester Gert Mogezomp het contract dat beide partijen de komende drie jaar aan elkaar zal verbinden.

L.T.T.C. de Toekomst is lange tijd op zoek geweest naar een tafeltennisspecialist die shirts kan leveren voor een langere periode om te voorkomen dat het tenue iedere drie jaar noodgedwongen wisselt van uiterlijk. Na een aantal prettige gesprekken heeft de vereniging in TTsport de gewenste partner gevonden voor continuïteit in de levering van dezelfde shirts.

Naast de levering van de shirts, kortingen op spelersmateriaal en een jaarlijks sponsorbedrag voor verenigingsmaterialen, heeft TTsport ook nieuwe trainingspakken ter beschikking gesteld aan de landelijke teams. Tevens zullen alle jeugdleden en parasporters voorzien worden van een trainingsshirt van TTsport.

Als vereniging zijn we erg verheugd met deze samenwerking en hebben dan ook samen de verwachting uitgesproken dat het wederzijds voordeel op zal gaan leveren.