19,90

Is dat al kunst of kan het gebruikt worden voor je tafeltennisbatje? Deze rackethoezen zijn iets heel bijzonders. Enerzijds beschermen ze uw racket betrouwbaar tegen thermische en mechanische invloeden tijdens transport en opslag, maar anderzijds zijn deze hoezen echte blikvangers en designstatements.

Het is supermakkelijk in gebruik, met de grote 310° ritssluiting rondom kun je de koffer gemakkelijk en wijd openen en heb je toegang tot de binnenkant van de tas. Aan de rechterzijde bevindt zich een racketvak voor één racket (maar twee rackets is ook mogelijk). Het rackethandvat wordt op zijn plaats gehouden door stevig rubber van 2,7 cm breed. Het clubgezicht wordt betrouwbaar beschermd met een stevig geïntegreerde flap. De clubfaceflap is, net als de bodem en zijkanten van het clubcompartiment, bedekt met een fleece dat extra bescherming biedt en tevens een reinigende werking heeft. De afwerking van de behuizing is van zeer hoge kwaliteit, wat onder meer tot uiting komt in het feit dat alle randen zorgvuldig zijn bijgesneden en gezoomd.

Aan de linkerkant van de rackethoes bevindt zich een praktisch opbergvak. Dit vak is gemaakt van mesh materiaal waardoor je direct ziet wat er in het vak zit. Om ervoor te zorgen dat de inhoud van het opbergvak tijdens het transport niet zelfstandig wordt en rondvliegt in de koffer, is het mesh-inzetstuk afgesloten met een ritssluiting. Hierdoor blijft alles op zijn plek en is er orde in de zaak.

Het ontwerp van de koffers is zo gekozen dat u uw racketkoffer altijd direct kunt herkennen of snel kunt vinden als u ernaar op zoek bent. De hoezen zijn een eyecatcher in de sporthal. Het kan zijn dat je medespelers nieuwsgierig worden, commentaar geven op de case of hem zelfs nog een keer willen kopen. Met dit hoesje kun je de aandacht trekken. Een deel van het CONTRA-team was behoorlijk opgewonden toen de eerste voorbeeldkoffers arriveerden en reserveerde meteen een paar koffers.

Bij de koffer wordt een praktische draagriem geleverd, die met een stevige karabijnhaak aan de koffer wordt bevestigd. Dit betekent dat de case nonchalant gedragen kan worden als een polstasje. De ritstrekker van de koffer is voorzien van een hoogwaardige GEWO-ritslus van kunststof, wat de bediening nog comfortabeler maakt. De kunststof hoes kan met een vochtige doek worden afgeveegd en is van buitenaf eenvoudig schoon te maken.

Details
Stabiele kunststof hoes voor één of twee tafeltennisbatjes
Uitgebreid ontwerp
Racketvak rechts met stevig rubber en racketbladklep
Afsluitbaar opbergvak aan de linkerkant
310°-ritssluiting met hoogwaardige ritslus
Praktische draagriem om om de pols te dragen
Betrouwbare bescherming tegen thermische en mechanische invloeden
Buitenschaal gemakkelijk schoon te maken