32,90

GEWO Damesshirt Matera

Klaar voor je volgende wedstrijd? Duik in de wereld van het tafeltennis met dit innovatieve Lady-shirt dat stijl en functionaliteit combineert. Geïnspireerd door de manier van blocken bij tafeltennis, presenteert dit shirt een opvallend ontwerp met kleurrijke hakken en dynamische rechthoeken in een 3D-look.

De rechthoeken op het shirt symboliseren niet alleen de tactische finesse van het blokkeren, maar geven het shirt ook een unieke esthetiek die de aandacht trekt. Net als blokkeren bij tafeltennis, dat tot doel heeft het momentum van de aanval van de tegenstander te neutraliseren, maakt dit shirt met zijn geometrische elementen een sterk statement en is het klaar om elk spel te weerstaan.

Het gebruik van hoogwaardig microvezelmateriaal garandeert niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook een optimaal ademend vermogen en maakt bewegingsvrijheid mogelijk. Of je nu een intense wedstrijd speelt of gewoon je vaardigheden oefent, dit shirt is je betrouwbare metgezel op weg naar succes. Toon als sterke vrouw in het team jouw kracht en passie voor tafeltennis met dit unieke damesshirt. Laat je inspireren door het ontwerp en wees klaar om samen met je teamgenoten het veld en de wereld van het tafeltennis te veroveren.

Voor de mannen van het team bieden wij dit shirt ook als T-shirt aan! Samen staan als team! Uiteraard biedt dit shirt ook voldoende ruimte voor jouw print!

Leverbaar na 19-8-2024.

Maten: 3XS – 2XL
Materiaal: 100% polyester

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,