45,90

GEWO shirt Mattia Lady

Klaar om op te vallen achter de tafel? Dompel jezelf onder in de wereld van het tafeltennis met dit dynamische microvezelpoloshirt dat niet alleen stijl biedt, maar ook bliksemsnelle prestaties. Met een spannend bliksemschichtachtig patroon op de armen en borst straalt dit shirt een energie uit die perfect past bij het snelle en energieke tafeltennisspel.

Het bliksemschichtachtige patroon symboliseert niet alleen de snelheid en behendigheid op het veld, maar ook de vonk van passie die elke slag aandrijft. Net als een bliksemschicht die de lucht verlicht, creëert dit shirt een opwindende sfeer en is klaar om het spel te verlichten.

Dankzij het hoogwaardige microvezelmateriaal biedt dit poloshirt niet alleen een optimaal ademend vermogen, maar ook een efficiënte zweetafvoer, wat vooral belangrijk is bij een snel en intens spel als tafeltennis. Of je nu op het veld staat of je voorbereidt op je volgende wedstrijd, dit shirt zal je ondersteunen met zijn prestaties en unieke stijl. Toon je passie en energie voor tafeltennis met dit prachtige microvezelpoloshirt. Laat je inspireren door het bliksemsnelle ontwerp en wees klaar om het veld te verlichten en elke slag met volle energie te maken.

Voor de mannen in het team bieden wij dit shirt ook aan als herenmodel! Samen staan als team! Uiteraard biedt dit shirt ook voldoende ruimte voor jouw print!

Leverbaar vanaf 19-8-2024.

Maten: 3XS – 2XL
Materiaal: 100% polyester

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,