80,00

De GEL-COURT HUNTER schoen biedt meer ondersteuning en vergroot de bewegingsvrijheid in het veld. Het is ontwikkeld voor een breed scala aan indoorbaanatleten die op competitief niveau spelen.
Comfortabele, ademende modellen die multidirectionele bewegingen efficiënt kunnen uitvoeren, zijn hierbij bijzonder belangrijk. De mesh-inzetstukken verbeteren het ademend vermogen om je voeten koel te houden, en het naadloze ontwerp zorgt voor meer flexibiliteit en een comfortabelere pasvorm.
Dankzij het spinverven van het bovenmateriaal wordt er minder water gebruikt in het proces, wat een duurzamer productieproces mogelijk maakt. Daarnaast verbetert de GEL™ technologie demping in het voorvoetgebied de schokabsorptie en draagt ​​zo bij aan een soepelere landing.
Dankzij het draaigedeelte in de loopzool is de schoen ideaal om mee te draaien. Het heeft ook flex-groeven, die een betere flexibiliteit bieden voor bewegingen in meerdere richtingen en abrupte richtingsveranderingen. Naadloos bovenwerk van mesh verbetert de flexibiliteit. Side wrap-up constructie verbetert de stabiliteit.

Artikelnummer: N/B Categorie: