79,90

Gold Flex van GEWO – een schoen voor winnaars!
Modern tafeltennis is een veeleisende sport die conditie, behendigheid en snelheid vereist. Om deze reden moeten tafeltennisschoenen een hele reeks eigenschappen hebben die de speler tegelijkertijd ondersteunen en beschermen tegen blessures. Om succesvol tafeltennis te spelen, is het kiezen van de juiste schoenen bijna net zo belangrijk als de keuze van het rubber en het blad.

Het nieuwe Gold Flex-model van GEWO beheerst alle uitdagingen voor een eigentijdse indoorschoen die voortkomen uit de tafeltennissport. De GEWO Gold Flex is ontwikkeld voor echt power-tafeltennis en overtuigt door een stabiele zoolconstructie voor razendsnelle bochten en compromisloze stops. De schelpachtig gevormde meercomponentenzool omsluit de voet aan alle kanten en loopt iets breder uit naar de grond. Dit houdt de voet in positie in de schoen en voorkomt effectief verdraaien als gevolg van dwarsdoorsnedevervorming van de zool. De bovenschoen heeft een klassiek design. Alle relevante gebieden zijn versterkt om de bovenvoet te stabiliseren. De vulling in de hiel, het ingangsgebied en de tong bieden een goede bescherming tegen mechanische belasting van buitenaf en zorgen voor een hoog comfortniveau tijdens wedstrijden. Mesh-stof in de zijgedeelten van de GEWO Gold Flex ventileert de schoen en draagt bij aan een uitgebalanceerd schoenklimaat. Dankzij de zorgvuldige en robuuste afwerking kan de schoen op traditionele wijze worden geregen.

De kleurstelling van de schoen is wit en goud en zegt in dit geval alles, want de nieuwe Gold Flex van GEWO is een schoen voor winnaars!

Leverbaar vanaf 18-7-2024.

Details
Bovenmateriaal: mesh, synthetisch leer
Voering: synthetisch materiaal
Ademend dankzij mesh-stof
Gevoerde instap, hielgedeelte en tong
Traditionele vetersluiting
Binnenzool gemaakt van synthetisch materiaal
Klassieke geprofileerde binnenzool

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: ,