Oorspronkelijke prijs was: € 74,90.Huidige prijs is: € 39,90.

Het plezier van spelen begint bij de voet!

GEWO SMASH FLEX II – Licht, handzaam en stabiel!
De grip van de nieuwe GEWO SMASH FLEX wordt gegarandeerd door de zool van natuurlijk rubber met de geïntegreerde GRIP-BARS, die perfecte grip biedt voor je voetenwerk in alle richtingen. Het torsiesysteem in het middenvoetgebied ondersteunt je snelheid.

Het superlichte LONNGLAST-PU-bovenwerk is doorspekt met VENTILATION-SPOTS voor het best mogelijke ademend vermogen. De STABLE-OVERLAYS stabiliseren de voet met snelle MOVES en behendige SIDE-STEPS. De GEWO SMASH FLEX is een moderne topwedstrijdschoen met een zeer hoog draagcomfort. De EVA-tussenzool zorgt voor een optimale demping voor in de zaal en de HONEYCOMB INSOLE past zich perfect aan je voet aan. We hebben veel belang gehecht aan kleine maar waardevolle details: daarom is bijvoorbeeld het ooggedeelte van de schoenveters versterkt voor een veilige vetersluiting. En de geïntegreerde LACE-STRAP houdt je veters op de juiste plaats, zelfs tijdens spannende wedstrijden.

GEWO SMASH FLEX – zo hoort een moderne tafeltennisschoen te zijn. Gratis bij de levering inbegrepen: een bijpassende schoenentas.

Artikelnummer: N/B Categorie: