69,90  35,00

De nieuwe GEWO Speed ​​Flex One is vlak, licht en snel. Het geeft je alles wat je nodig hebt in het modern tafeltennis.
-100% niet-markerende zool
. CLAWFINGER Constructie in middenvoetgebied
. Fijntextuuroppervlak van HIGH-PEEL-PU
. Hoogwaardige HONEY-COMB-EVA sport-binnenzool

De ‘2-ZONE-PROFIEL’ natuurlijke rubberen zool zorgt voor een uitstekende grip voor snelle bewegingen. Zone 1 met zijn horizontaal geplaatste GRIP-DOTS ondersteunt zijwaartse bewegingen. Zone 2 ondersteunt rotatiebewegingen en snelle richtingswisselingen via de bal van de voet. Langdurige grip dankzij HQ-slijtvast rubbermateriaal. De gekleurde zool is 100% niet-markerend.

De vlakke middenzool van HIGH-DENSITY-PHYLON materiaal vormt het hart van de GEWO Speed ​​Flex One. Dit materiaal garandeert een perfecte opname van de impactenergie die door uw voetenwerk wordt geproduceerd. De CLAWFINGER constructie in het middenvoetgebied ondersteunt uw voet zowel aan de binnenkant als de buitenkant. De GEWO Speed ​​Flex One biedt een zijdelingse voetsteun die u niet zou verwachten gezien de lichtheid van de schoen!

De hoogwaardige sport-binnenzool HONEY-COMB-EVA biedt u alle comfort die u nodig hebt. Elke porie is gevormd als een honingraat en garandeert een perfecte ventilatie in de schoen. Het katapulteffect van het materiaal verhoogt de versnelling van uw stappen. Speelplezier begint bij je schoenen. Met zijn ontwerp mix van levendige kleuren en high-end materiaal maakt de GEWO Speed ​​Flex One een statement in de zaal. Het fijne structuuroppervlak van HIGH-PEEL-PU is zeer licht en maatvast. Het bevat de ademende HIGH-ELASTIC-DENSITY-MESH-stof die de voet nauw omsluit. De hiel en tongvulling garanderen een uitstekend draagcomfort dat je nog nooit eerder hebt ervaren met wedstrijdschoenen.

Schoen valt groot uit qua maatvoering.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie: