169,90

BELANGRIJK: De schoenen vallen klein, bestel één tot anderhalve maat groter!

Li-Ning is een bekend merk in de tafeltenniswereld en de Ma Long Limited tafeltennisschoen is een exclusieve en gelimiteerde editie geïnspireerd op de Chinese tafeltenniskampioen Ma Long. Deze schoen is speciaal ontworpen voor tafeltennisspelers die op het hoogste niveau spelen en een hoog prestatie- en comfortniveau vereisen.

De Ma Long Limited tafeltennisschoen beschikt over een speciale schokabsorptietechnologie die de belasting van de voeten tijdens het spelen vermindert. Het ademende materiaal zorgt voor een goede ventilatie en voorkomt zweten, zodat je voeten koel en droog blijven tijdens het spelen. De zool is gemaakt van een speciale rubbercompound die zorgt voor uitstekende grip op de tafeltennisvloer en snelle en nauwkeurige bewegingen mogelijk maakt. Bovendien zorgt de geïntegreerde carbonplaat in de tussenzool voor een verbeterde torsiesterkte.

Het exclusieve ontwerp van de Ma Long Limited tafeltennisschoen is geïnspireerd op Chinese elementen (drakenpatronen), waardoor de schoen een unieke esthetiek krijgt. De Chinese karakters op de hak en de kleurencombinaties van de schoenen zijn een eerbetoon aan de Chinese tafeltenniscultuur en aan Ma Long zelf. Over het geheel genomen weerspiegelen de ontwerpelementen de snelle en flexibele speelstijl van “The Dragon”. De veelhoekige drakenschaaltextuur van de buitenzool vormt een aanvulling op het algehele ontwerp van de Ma Long-schoen.

Technologie:

Plaat van koolstofvezel
Li Ning Boom

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,