69,90

Tibhar schoen Nova Motion Light heeft een gesplitste zoolstructuur en het gebruik van het beproefde tweecomponenten phylon-materiaal zorgen voor een hoge flexibiliteit aan de voorkant en de hiel. Tegelijkertijd wordt het midden van de zool gestabiliseerd zodat de kracht op de gewrichten wordt geminimaliseerd. De “ENERGY CONVERTER” in het hielgedeelte van de zool absorbeert de trillingen veroorzaakt door snelle bewegingen en zet deze om in extra energie.

De nieuwe NovO2MAX nylon microvezelstof verhoogt het comfort en ademend vermogen van de NOVA LIGHT MOTION. De nieuwe SURROUND-PROTECT-technologie is ontworpen voor maximale dynamiek en stabiliteit: een zeer sterke en scheurbestendige PU-hoes verbindt zowel de buiten- als de binnenzijden van de schoen en biedt optimale grip. De bewezen ademende en lichte “SOFT SKIN” microvezel wordt gebruikt in het binnenste gedeelte van de schoen.

De bijzonder lichte Tibhar schoen Nova Motion Light biedt dynamische tafeltennisspelers een comfortabele pasvorm met optimale grip tijdens snelle bewegingen.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie: