74,90

Tibhar schoen Spider Neo met modern design ontmoet lichtheid en pure dynamiek!
De speciale zoolstructuur zorgt voor enorme dynamiek en tractie voor korte en snelle bewegingen.
Het 2-componenten Phylon-materiaal in het midden- en hielgedeelte van de schoenzool zorgt voor het grootst mogelijke comfort en ontlast je gewrichten.

De “ENERGY CONVERTER” in het hielgebied van de Tihbar Spider Neo absorbeert de trillingen veroorzaakt door beweging en zet deze om in extra energie wanneer ze van de vloer worden geduwd. Het bovendeel van de schoen is gemaakt van de meest innovatieve grondstoffen.
Het nieuwe Fin-Protect-System aan de voorkant van de schoen beschermt de banden tijdens korte en snelle bewegingen. Bovendien biedt het de speler optimale ondersteuning dankzij de verstevigingen van de ingang tot de middenvoetzone en het hielgedeelte. Grote, honingraatvormige mazen vormen een zeer functionele eenheid met het STRONG TPU-materiaal.

Naast een sterke gewichtsvermindering kon een betere luchtcirculatie in de schoen worden bereikt. Het exclusieve en moderne design onderstreept de specialiteit van deze zeer lichte tafeltennisschoen. Het ademende ‘SOFT SKIN’ microfiber materiaal wordt gebruikt in het binnenste gedeelte van de schoen, dat dankzij de innovatieve structuur het draagcomfort naar een nieuw niveau tilt.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie: