32,90

GEWO T-shirt Matera

Klaar voor je volgende wedstrijd? Duik in de wereld van het tafeltennis met dit innovatieve microvezel-T-shirt dat stijl en functionaliteit combineert. Geïnspireerd door de manier van blocken bij tafeltennis, presenteert dit shirt een opvallend ontwerp met kleurrijke hakken en dynamische rechthoeken in een 3D-look.

De rechthoeken op het shirt symboliseren niet alleen de tactische finesse van het blokkeren, maar geven het shirt ook een unieke esthetiek die de aandacht trekt. Net als blokkeren bij tafeltennis, dat tot doel heeft het momentum van de aanval van de tegenstander te neutraliseren, maakt dit shirt met zijn geometrische elementen een sterk statement en is het klaar om elk spel te weerstaan.

Het gebruik van hoogwaardig microvezelmateriaal garandeert niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook een optimaal ademend vermogen en maakt bewegingsvrijheid mogelijk. Of je nu een intense wedstrijd speelt of gewoon je vaardigheden oefent, dit shirt is je betrouwbare metgezel op weg naar succes. Toon je passie voor tafeltennis en je vermogen om de aanval te blokkeren met dit unieke microvezel-T-shirt. Laat je inspireren door het ontwerp en wees klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Voor de dames in het team bieden wij dit shirt ook aan als damesshirt! Samen staan als team! Uiteraard biedt dit shirt ook voldoende ruimte voor jouw print!

Het shirt is leverbaar vanaf 21-5-2024.

Maten: 4XS – 4XL
Materiaal: 100% polyester<

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,