94,90

GEWO kledingserie Ravenna!

De nieuwe kledingserie van GEWO biedt je alles wat je nodig hebt voor een sterke uitstraling: overhemd, heren t-shirt, dames t-shirt, unisex hoodie en trainingspak. Elk product biedt je een comfortabele pasvorm en een professionele uitstraling in het spel. Opname van vocht, warmte, flexibiliteit tijdens je beweging – met de Ravenna-serie krijg je alles wat je nodig hebt voor je explosieve spel. Elk artikel uit het assortiment is onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vele wasbeurten. De Ravenna tops bieden veel ruimte voor jouw persoonlijke print. Ravenna biedt je kwaliteit en een professionele uitstraling in het team.

Trainingspak uit de Ravenna serie

Het Ravenna trainingspak houdt niet alleen je spieren warm, maar biedt jou en je team ook tussen de wedstrijden door een uniforme en professionele uitstraling. Dit pak is ontworpen voor spelers met passie en biedt een ideale combinatie van comfort en functionaliteit. Het lichtgewicht materiaal houdt je spieren op de optimale temperatuur tijdens de warming-up en tussen de wedstrijden door, zodat je op je best kunt presteren wanneer het erop aankomt.

Maar dat is nog niet alles: het moderne ontwerp en de aanpassing aan uw team geven u een uniforme uitstraling die kracht en eenheid uitstraalt. Of je je nu voorbereidt op een belangrijke wedstrijd of je opwarmt tussen de wedstrijden door, het Ravenna trainingspak is je essentiële metgezel bij elke stap. Maak je klaar om met verenigde krachten te schitteren en de overwinning mee naar huis te nemen!

Het trainingspak bestaat uit de Ravenna Hoodie en de Lifestyle Basic broek.

Maten: 3XS – 4XL
Materiaal: 100% polyester

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,