1.099,00

De Robo-Pong 2055 heeft nu nieuwe elektronica en is met nieuwe firmware en software nauwkeuriger, betrouwbaarder en sneller dan zijn voorganger, de Robo-Pong 2050.
Met de Robo-Pong 2055 beveelt DONIC voor elke behoefte een geavanceerde digitale tafeltennis-trainingsmachine aan. Digitale controle betekent nauwkeurige controle over balsnelheid, interval en plaatsingsnauwkeurigheid. In de normale modus biedt de Robo-Pong 2055 eenvoudige handmatige controle over alle functies, zoals snelheid, spin, plaatsing en balinterval. In de trainingsmodus roept u de 64 opgeslagen oefeningen op en traint u als een professional. De bediening is uiterst eenvoudig dankzij de gemakkelijk te begrijpen menunavigatie in vele talen.
In de pc-modus kunt u zelfs uw eigen oefeningen maken en opslaan.
De perfecte partner voor alle prestatieniveaus
De topspeler traint voetenwerk en specifiek uithoudingsvermogen door middel van verschillende oefeningen. Op deze manier verbetert hij de timing en snelheid van zijn schoten. De jonge speler leert en verfijnt alle belangrijke basisslagen. Hij verbetert ook het voetenwerk en het uithoudingsvermogen in een zeer korte tijd. De beginner en hobbyspeler krijgt balgevoel, verbetert de coördinatie en leert de belangrijkste basisslagen.

Inclusief 72 Donic Coach P40+** trainingsballen

Categorie: