1.999,00

Uw favoriete nieuwe trainingspartner!
De Donic Newgy Robo-Pong 3050XL tafeltennisrobot is een gamechanger! Het brengt een revolutie teweeg in de manier waarop u kunt trainen en oefenen! Het is ontwikkeld om de meest menselijke speel- en trainingservaring voor je te creëren. De levensechte functies stellen je in staat om elke tegenstander perfect te simuleren, van de recreatieve, beginnende pingpongspeler tot de professionele, competitieve tafeltennisatleet.
Met de gebruiksvriendelijke Newgy APP en Bluetooth®-technologie kun je gemakkelijk navigeren met een simpele druk op de knop. U kunt besluiten om een ​​basisspeelsessie, een geavanceerde trainingssessie, uw eigen trainingssessie of een aërobe trainingssessie voor het hele lichaam te houden.
Robo-Pong 3050XL is echt de tafeltennistool voor iedereen, gemakkelijk genoeg voor een beginner en toch uitdagend genoeg voor een professional!
Kenmerken en voordelen:
– 2 werpwielen met onafhankelijk geprogrammeerde motoren draaien voorwaarts en / of achterwaarts om een ​​echte scheiding van spin en snelheid te bereiken, terwijl ze een grote verscheidenheid, graden en combinatie van spins produceren – inclusief topspin, underspin, sidespin en no-spin. Bereik meer spin zonder de snelheid te verhogen.
– Gebruiksvriendelijke Newgy-app bestuurt alle robotfuncties via Bluetooth® (werkt met het persoonlijke apparaat van de gebruiker, zoals een smartphone, tablet of laptop. Deze robot kan werken via de Newgy APP via een Bluetooth®-verbinding voor iOS en Android of via een bekabelde USB-verbinding voor Windows.Windows-gebruikers kunnen de Windows Newgy APP downloaden op www.newgy.com.
– Drill-modus: kies uit een uitgebreide selectie van meer dan 100 voorgeprogrammeerde oefeningen, waaronder inleidend, beginners, gemiddeld, gevorderd, bonus en training. Creëer, bewaar en voer uw eigen aangepaste oefeningen uit. Bewaar uw favoriete voorgeprogrammeerde oefeningen en aangepaste oefeningen in uw boorbibliotheek voor snelle en gemakkelijke toegang.
– Besturingsmodus: kies Standaard voor basisopties voor balcontrole, zoals locatie op de tafel, type spin (topspin, backspin, geen spin), type bal (serveren of normaal), hoeveelheid spin, zijdelingse spinrichting en zijkant spin bedrag. Of kies Precisie voor een bredere, nauwkeurigere reeks balcontrole-opties, zoals aantal ballen, wachttijd, boven- en ondermotoren / wielen, snelheden en frequentie-instellingen, oscillatie, hoogte en rotatie.
– Indicatielampjes op de robotkop geven u de exacte draaiing van de uitgaande bal aan.
– Recycling Net-systeem om uw opbrengsten vast te leggen en de ballen te recyclen voor non-stop actie.
– Past op alle standaard tafeltennistafels en is snel en eenvoudig op te zetten, af te breken, op te bergen en te vervoeren; geen montage of gereedschap nodig.
Categorie: