74,90

DONIC Classic Allround
De speeleigenschappen van de Classic Allround is vergelijkbaar met de klassieke Zweedse frames, maar bieden veel meer. De nieuwe CLASSIC-serie zijn hybride bladen die naast het typische houtfineer van het traditionele type en de zorgvuldige verwerking ook nieuwe soorten kunststofvezels bevatten, zoals dat bij bijna alle moderne bladen het geval is. Zowel de aard van de synthetische vezels als hun plaatsing in de fineerstructuur beïnvloeden de snelheid, controle en het gevoel van het spel en verhogen ook de sweet spot (optimale hitzone). Het resultaat: de nieuwe CLASSIC-serie biedt voor elk type speler het juiste model.

NEGEN LAGEN VAN CONTROLE EN GEVOEL
Een allround lemmet met negen lagen, waaronder twee synthetische vezels: dit is een absolute noviteit. De Aratox-vezel (lijmlaag) die al voor het binnenfineer wordt gebruikt, is niet te vergelijken met de synthetische vezels van vroeger.
Het gebruik van klassieke fineren zoals Limba, Awan en Koto in combinatie met moderne kunststofvezels in harmonieuze afstemming op elkaar garandeert de grootst mogelijke controle en veel gevoel.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,