99,90

Spruce Pressing Technology (SPT) “Made in Germany”
Onze beste kwaliteit, geproduceerd door topambachtsmannen ter ere van de Zweedse legendes. Topkwaliteit, gemaakt in Duitsland. De nieuwe serie World Champion 89 frames is uitzonderlijk. Het viert het 25-jarig jubileum van Zweden dat in 1989 de titel van het Wereldkampioenschap Team won in Dortmund (in een historische 5-0 finale overwinning tegen China). DONIC produceert exclusief drie nieuwe frames in Duitsland, ter ere van de legendes Jan-Ove Waldner, Jörgen Persson en Mikael Appelgren. Met de hand gemaakt en gebruikmakend van de modernste precisie en technische knowhow, als erkenning van het opperste meesterschap waarmee de Zweedse Superstars speelden. Alle drie de modellen zijn voorzien van een Italiaanse sparrenlaag die meer dan 200 jaar oud is. Dit wordt gecombineerd met een 3 mm dik middenfineer van Kiri en voor het Appelgren All + -model Ayous gecombineerd met een nieuwe Carbonfleece Zylong-band (CF2), exclusief voor DONIC.
Alleen de beste zaaglagen van onze eigen productie worden gebruikt. Deze zijn stabieler dan de gebruikelijke meslagen en zijn een garantie dat het lemmet zijn speeleigenschappen behoudt zonder de normale verslechtering. Een speciaal ontwikkelde droogprocedure reduceert het vochtgehalte van alle drie soorten lemmeten van 12 naar 16% tot slechts 4%, wat resulteert in een stabiel en licht lemmet (Waldner- en Persson-lemmeten wegen ca. 85 g en het Appelgren All + lemmet slechts 80 g ong.) Elk afzonderlijk lemmet wordt 24 uur onderworpen aan een speciale koude persing.
Het gebruik van onze unieke 3D-technologie en de meest recente biotechnologie zorgt ervoor dat het handvat in perfecte staat verkeert.
Perfect licht allround frame voor alle soorten spelers, ongeacht hun speelstandaard.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,