159,90

Dit frame heeft in combinatie met lange noppen een maximum aan stooreffect en bij het blokken heeft de bal een korte vluchtbaan. Hierdoor is het mogelijk harde topspinballen blokkend te retourneren. Door de balsa greep heeft dit frame een fantastische controle.
Met dit frame kan men verdedigen en het zeer onaangename waggeleffect spelen, maar ook kan men hiermee het contra spel aangaan en dit met lange noppen. Met offensieve rubbers is dit frame toch verrassend snel, zodoende is dit frame voor vele spelsystemen geschikt.
Vast in het verdedigen en probleemloos omschakelen naar dodelijke aanvalsballen.

Dit sensationele frame is speciaal ontwikkeld voor Dr.Neubauer Tischtennis, door de bij een ieder in aanzien staande framebouwer expert Achim Rendler. Dit zeer dikke frame bestaat uit, dikke balsa binnenlagen en harde toplagen, een buitengewone lijmtechniek en het “bal-terugmelding-systeem” wat maakt dat dit frame een onovertroffen controle geeft en hoog in tempo scoort. Bij passief blokken met lange noppen heeft de bal een zeer vlakke en korte vluchtbaan. Met gladde lange noppen is het zelfs mogelijk contra te spelen. Lift en druk- schuifballen zijn eenvoudig en met relatief hoge snelheid uit te voeren. Door het frame te behandelen met speciale lak kan men het tempo nog hoger opvoeren en met offensieve rubbers het agressieve aanvalsspel spelen. Het Dr.Neubauer Special frame is uiteindelijk ontworpen voor materiaalspelers die op de ene zijde met lange noppen en op de andere zijde met korte noppen, of in ieder geval met een soortgelijk rubber spelen. Daarbij is dit frame ook geschikt voor het traditionele spel contra en topspinaanval. Toegegeven, de prijs voor dit frame is ongewoonlijk, maar meer ongewoonlijk is de gepatenteerde, bijna geheel handmatige en nieuw ontwikkelde manier waarop dit frame vervaardigd is, met een onvergelijkbare controle!

Afmetingen frame(blad): 16,3 cm breed en 17,0 cm lang.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,