134,90

Het succesverhaal gaat verder! Wat in 2011 begon met de Force ARC Off, wordt nu consequent voortgezet met de nieuwe GEWO Force-serie. Nieuwe composities en materialen zijn gecombineerd op een manier die voldoet aan de eisen van modern high-performance tafeltennis. De samenstelling van de Force ARC Off, die wereldwijd populair is, blijft ongewijzigd, maar is opnieuw verbeterd op het gebied van evenwicht en balans en aangepast aan de eisen van het moderne tafeltennis van vandaag.

GEWO In-Force PBO-PC Off

Door de PBO-PC-vezel voor het eerst in een GEWO-hout te gebruiken, zijn de GEWO-materiaalexperts erin geslaagd om vermeende tegenstrijdigheden in de houtconstructie te balanceren.
Een houtsamenstelling die stabiliteit, snelheid en gevoel zodanig combineert dat er een harmonieus, vrij zacht gevoel ontstaat, maar tegelijkertijd voldoende acceleratiereserves zijn voor harde slagen. Klinkt onmogelijk? Niet met de GEWO In-Force PBO-PC uit! De gevoelige binding, gecombineerd met de hardheid van de nieuwe PBO-PC-vezel, zorgen voor een fantastisch speelgevoel, wat een echte noviteit is in het GEWO-bladassortiment op het gebied van acceleratie en controle. Het fijne Limba-buitenfineer zorgt bovendien voor een langer balcontact en hoge spinwaarden.

Samenstelling: Limba – Limba – PBO Power Carbon – Ayous – PBO Power Carbon – Limba – Limba

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,