189,00

De nieuwe JOOLA Nobilis PBO-c: De naam zegt het al!
Alleen de meest kostbare en hoogwaardige materialen worden gebruikt voor dit frame. Het ontwerp en een uitstekende afwerking tot in de details spreken voor zich. De structuur van de enkele fineer en lagen maken het frame Nobilis speciaal: de PBO-c vezels worden direct geplaatst op de Kiri kernlaag. De 1,2 mm harde buitenste Hinoki lagen zorgen voor een langer balcontact naast het van oudsher goede gevoel en geeft de meest extreme rotatie aan de bal bij een hoge balbaan. Deze constructie geeft het frame stabiliteit en elasticiteit ook voor veel kracht, waardoor men zeer nauwkeurige kan spelen, zelfs bij hoge snelheid. De samenwerking van de afzonderlijke componenten maken het JOOLA
Nobilis PBO een offensief frame dat meer dan alleen maar  snel is: in balans, veel spin en nauwkeurig met puur gevoel.

Hoge weerstand en hoge elasticiteit zijn de opvallende kenmerken van de PBO vezel. Poly (p-fenyleen-2,6-benzobisoxazol (PBO)) is een synthetisch polymeer en wordt ook gebruikt in high tech formule 1 sport als in de luchtvaart vanwege zijn unieke kenmerken.
In verschillende tests werd vastgesteld dat de vervlechting van de PBO vezelbundels met de koolstofvezels (in schaakbordpatroon) unieke speeleigenschappen biedt voor tafeltennis frames. Enerzijds heeft het frame stabiliteit door de combinatie met de PBO-c stof,
anderzijds geven de elastische PBO vezels en de harde koolstofvezel een zachter en goed gevoel. Dit past bij uitstek bij een spin dynamisch, maar gecontroleerd aanvallend spel. De vergrote ‘sweet spot’ garandeert ook een gelijke stuit en vermindert zo de foutfrequentie.
De nieuwe frames “Nobilis PBO-c” en “Zelebro PBO-c” tonen hoe de PBO vezel in combinatie met het carbon het frame verfijnd en maken het absoluut uniek.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,