129,00

De JOOLA Quattro Carbon is het innovatieve resultaat van twee speciaal op elkaar afgestemde componenten:
Vijf geselecteerde houtfineren harmoniëren uitstekend met 4 UD-koolstofvezels en genereren indrukwekkende speeleigenschappen.

De 4 UD-koolstofvezels zijn unidirectioneel, wat betekent dat ze parallel aan elkaar zijn geplaatst, zonder verweven te zijn. Dit geeft de JOOLA Quattro Carbon de hoogste snelheidskenmerken en directe speeleigenschappen, wat ideaal is voor een risicogeoriënteerd aanvallend spel op snelheid. Het horizontale verloop van de binnenste en het contrasterende verticale verloop van de buitenste UD-koolstofvezels zorgen voor een gelijkmatige, gecontroleerde baluitstoot en voegen stabiliteit toe. De kern van de snelle JOOLA Quattro Carbon is het zachte Samba-fineer. Samen met de zeer lichte en tevens zachte Balsa lagen, die op de binnenste UD-vezels liggen, geeft dit het blad meer gevoel bij het slaan van de bal en veel controle.

Deze hybride combinatie van harde synthetische vezels en zacht houtfineer maakt de Quattro Carbon een perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar de hoogste snelheid en stabiliteit gecombineerd met een goede mate van controle.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tag: