Vanaf  149,00

De nieuwe JOOLA Zelebro PBO-c is een absolute topklasse blad, alleen hoogwaardig geselecteerde materialen worden gebruikt. Dit 7-laags aanvallend wonder ontwikkelt explosieve kracht en directheid zonder in te leveren op controle. Het middelpunt van dit gevoelvolle frame zijn de cynthetische PBO poly (pphenylen-2,6-benzobisoxazol) vezels, vlakgeweven met het koolstofatoom, rechtstreeks onder de bovenste Limba houtlaag. Dit veroorzaakt een vergrote ‘sweet spot ‘, een heleboel dynamiek en een middelharde slag bij een vlakke balbaan door de interactie van de delen van natuurlijke houtsoorten (Limba, Kiri, Koto) en PBO weefsel van koolstofvezels. Het vibratie dempende effect van de PBO-c verbinding en de gelijke stuit van de bal zijn ideaal voor alle spelers die de voorkeur hebben voor een rechtlijnig offensief  spel.
Dit frame ondersteunt de speler in elke spel en dit is precies wat spelers verwachten van een frame!

Hoge weerstand en hoge elasticiteit zijn de opvallende kenmerken van de PBO vezel. Poly (p-fenyleen-2,6-benzobisoxazol (PBO)) is een synthetisch polymeer en wordt ook gebruikt in high tech formule 1 sport als in de luchtvaart vanwege zijn unieke kenmerken.
In verschillende tests werd vastgesteld dat de vervlechting van de PBO vezelbundels met de koolstofvezels (in schaakbordpatroon) unieke speeleigenschappen biedt voor tafeltennis frames. Enerzijds heeft het frame stabiliteit door de combinatie met de PBO-c stof,
anderzijds geven de elastische PBO vezels en de harde koolstofvezel een zachter en goed gevoel. Dit past bij uitstek bij een spin dynamisch, maar gecontroleerd aanvallend spel. De vergrote ‘sweet spot’ garandeert ook een gelijke stuit en vermindert zo de foutfrequentie.
De nieuwe frames “Nobilis PBO-c” en “Zelebro PBO-c” tonen hoe de PBO vezel in combinatie met het carbon het frame verfijnd en maken het absoluut uniek.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,