46,90

De Murus is het eerste frame van PiMPLEPARK. De naam Murus is afgeleid van het Latijn en betekent muur. Juist met deze bedoeling heeft Kai Veenhuis, het idee achter PiMPLEPARK, het hout ontwikkeld. Het lemmet heeft een 3+2 fineerstructuur. Drie niet al te snelle houtfineersoorten werden gecombineerd met twee relatief zachte koolstoflagen. Hierdoor is de Murus een middelsnel allround frame dat speciaal is aangepast aan de behoeften van spelers met lange noppen.

Vooral spelers met lange noppen waarderen carbon blades omdat ze relatief stijf zijn en het blokspel ondersteunen. Met de Murus speel je als een muur. Blokballen kunnen bijvoorbeeld heel veilig en kort met de wobbler gespeeld worden. Door de combinatie met het speciaal geselecteerde houtfineer is het lemmet zeer gecontroleerd en veilig en geeft het een uitzonderlijk goede balfeedback.

Maar niet alleen spelers met lange noppen kunnen de Murus gebruiken. Dit frame is ook perfect voor offensieve allround spelers die niet zonder een hoge mate van controle willen in tijden van de plastic bal, maar die wat meer dynamiek willen. In passief spel is de Murus net zo overtuigend als in offensieve acties met topspins en slagen

De Murus is verkrijgbaar in concave en rechte handgreepvormen en weegt slechts ca. 75g!

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag: