79,90

Tot nu toe heeft het Duitse bedrijf PiMPLEPARK naam gemaakt met rubbers en frames voor materiaalspelers. Deze tijden zijn nu voorbij. Het nieuwe frame gemaakt in Duitsland Pila laten de harten van klassieke aanvallende spelers sneller kloppen!

De pila (van het Latijnse pilum = speerwerpen) is de meer “gematigde” variant. De klassieke vijflaagse opbouw zorgt voor een prettige balans tussen snelheid en controle, zodat zowel variabele aanvallende spelers als allrounders die met zekerheid, maar ook met incidentele tegenaanvallen ter zake willen komen, dit blad aansprekend zullen vinden. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor moderne verdedigers die vanwege het formaat van het blad niet van klassieke verdedigingsbladen houden.

De fijn afgestemde fineren brengen een gevoel van gevoel over. Dit zorgt voor de nodige controle over, op en achter de tafel, zonder de snelheid uit het oog te verliezen. Hierdoor is de Pila – in lijn met de naam – ook zeer geschikt voor spelers die op zoek zijn naar succes in lange afstandsrally’s.

De PiMPLEPARK Pila doet op geen enkele manier onder voor de klassieke vijflaagse offensieve bladen van andere merken wat betreft speeleigenschappen en maakt ook indruk met de hoogwaardige en edele afwerking waar bladen made in Germany om bekend staan. Daarnaast is hij met ca. 85g zeer uitgebalanceerd en daardoor zonder problemen te combineren met zowel zachtere als hardere rubbers.

De details op een rij:

Gewicht: ongeveer 85g
Lengte racketblad: 15,9 cm
Breedte racketblad: 15,2 cm
Racketgezichtsdikte: 6,1 mm
Constructie: vijf houtfineersoorten

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag: