69,90

Het frame Unicorn biedt magische momenten: na een jaar van ontwikkeling zet de Unicorn nieuwe maatstaven in gecontroleerd noppenspel. Het allround frame is tot in het kleinste detail aangepast aan de speeleigenschappen van de nieuwe ABS-bal.
En dat niet alleen: de Unicorn is ook een echt visueel hoogtepunt. De Unicorn getekend door de Berlijnse kunstenaar Maria Degel geeft het frame een heel individuele en creatieve toets. De regenboog symboliseert de vele mogelijkheden in aanvallend en verdedigend spel. Over het algemeen weerspiegelt de Unicorn de waarden van zijn goddelijke naamgenoot: sterk, pittig en toch zachtaardig.
Aanbevolen spelsysteem: De Unicorn is optimaal afgestemd op de speleigenschappen van allerlei soorten noppen rubbers. Het allround frame zou echter de eerste keuze moeten zijn voor de volgende soorten spelers:
1. De gevorderde speler met lange noppen: Met de Unicorn ervaar je een extreem intens gevoel van bovenarm tot vingertoppen. De aanvallende power-topspins van je tegenstander worden letterlijk opgenomen bij het blokken en kunnen gecontroleerd worden teruggespeeld. Het buitenste fineer van Masonia zorgt voor een directe balsprong van het frame, waardoor het effect van de ABS-bal beter wordt doorgegeven. Het lichte tropische hout “Ayous” zorgt er daarentegen voor dat offensieve slagen mogelijk zijn.
2. De klassieke allround speler: Bent u op zoek naar een framesoort die een goede mix biedt van aanvallende en verdedigende kwaliteiten? De op elkaar afgestemde houtlagen van de Unicorn stelt je in staat om dat te doen. Het directe balcontact zorgt voor een evenwichtige balans tussen passief blokken en schuiven en het spinvriendelijke aanvallende spel.
Conclusie: De Unicorn is een magisch allround frame met uitstekende controle-eigenschappen. Tijdens de lange ontwikkelingsperiode is het frame nauw samen met het nieuwe Hellfire X-rubber ontwikkeld en harmonieert het uitstekend met dit lange noppenrubber.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,