129,90

Eindelijk! Met het langverwachte aanvallende frame ZHERO verschijnt de adrenalinejunkie voor noppenspelers. Het puristische ontwerp en de beste materialen zullen vooral noppenspelers, die graag aanvallen en spelen, enthousiast maken.

De ZHERO is middelhard en biedt op uiterst gevoelige wijze het raamwerk voor een spingericht en snel aanvallend spel, zelfs met 2 aanvallende rubbers. Het aanvallende frame werd tot in het kleinste detail aangepast aan de speeleigenschappen van de nieuwe ABS-bal. In combinatie met noppenoppervlakken wordt een maximale snijontwikkeling bereikt en duikt de bal ondanks de hoge snelheid vlak en gecontroleerd. Niet alleen dat: de ZHERO is ook een echt visueel hoogtepunt.

De ZHERO is optimaal afgestemd op de speeleigenschappen van alle soorten noppenrubbers. Het kan echter ook worden gebruikt door spelers die aan beide kanten aanvallend spelen. Wij raden het bijvoorbeeld aan aan de volgende type spelers:

De moderne lange noppenspeler:

Met de ZHERO vind je het perfect op elkaar afgestemde frame voor een aanvallend spel met veel spinontwikkeling in combinatie met een noppenrubber. Je ervaart een extreem intens speelgevoel. Met de backhand dwing je je tegenstander veel fouten te maken en met de forehand kun je anders krachtig afwerken.

De speler die aan beide kanten aanvalt:

Steeds meer puur aanvallende spelers zijn enthousiast over de spinontwikkeling en het gevoel van dit optimaal op elkaar afgestemde aanvallende frame.

Conclusie:

De ZHERO is een absoluut kenmerkend frame dat in de hoogste competities wordt gebruikt

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,