219,90

Stiga Cybershape Carbon

Cybershape – een volledig nieuw blad met een unieke vorm en een groter speeloppervlak!
Cybershape is een tafeltennisblad dat niet te vergelijken is met alles wat je ooit eerder hebt gezien. Het heeft niet alleen een unieke en indrukwekkende vorm, maar het heeft ook een geoptimaliseerd gezicht.
Onze studies hebben aangetoond dat voor de meeste spelers het optimale slagvlak zich in de bovenste helft van het hout bevindt. Om deze reden hebben we het slagoppervlak geoptimaliseerd zodat het 11% groter is met de shakehand grip en 9% groter met de penhold grip dan met een conventioneel mes. Een van de bijzondere kenmerken van Cybershape is dat het speeloppervlak op de return tot 6,5 cm dichter bij de tafel ligt dan bij een rondhout 2,5 cm. Aangezien de meeste schoten van een professionele speler (zowel backhand als forehand) in de bovenste helft van de club worden gemaakt, is dit waar Cybershape uitblinkt.
Het grotere slagvlak zorgt voor een verbeterde sweetspot, waardoor het voor de speler gemakkelijker wordt om bijvoorbeeld zijn korte opslagen en returns onder controle te houden. Omdat het gezicht op het bovenste gedeelte is vergroot, is het onderste gedeelte met 2% verkleind om het hout niet te zwaar te maken en een onbalans te veroorzaken. Cybershape is een 5 + 2-laags blad gebaseerd op CCF (Close Core Fiber) technologie, wat betekent dat de koolstoflaag direct op de houten kern zit. Het resultaat is meer controle en snelheid in je spel. Dankzij het lichte en technologisch geavanceerde koolstofvezelcomposietmateriaal dat in Duitsland is gemaakt, hebben we het gewicht kunnen compenseren, zodat cyberspace een groter oppervlak heeft dan normaal hout, maar niet zwaarder is. De unieke vorm van Cybershape maakt het ook voor de speler gemakkelijker om het gebied van de slag te zien bij het serveren. Dankzij de verschillende hoeken heeft de speler de keuze uit zes hoeken, afhankelijk van het gewenste spintype en de sterkte. In samenwerking met het KTH Royal Institute of Technology hebben we ook de trillingseigenschappen van Cybershape getest, d.w.z. hoe het hout reageert als het de bal raakt. De tests hebben aangetoond dat Cybershape, in vergelijking met normaal gevormd hout, een grotere sweet spot heeft die verder op het hout ligt. De frequentierespons is ook meer lineair, wat betekent dat de trillingen anders worden doorgegeven aan de greep en de hand.
Voor de speler betekent dit een geheel nieuwe en unieke speelervaring in vergelijking met een conventioneel blad.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,