194,90

Stiga Inspira CCF

Snel, stevig hout dat je controle geeft bij ontvangsten.
Inspira CCF is een koolstofhout dat het snelle, stabiele gevoel van koolstofvezel combineert met de superieure controle van hout.

Dit agressieve tafeltennisblad bestaat uit 5 lagen hout en 2 lagen koolstofvezel, een zogenaamd 5 + 2-laags hout. Het hout is ontworpen met CCF (Close Core Fiber) technologie, wat betekent dat de koolstofvezellaag direct op de houten kern zit. De opstelling van de koolstofvezellaag geeft je meer controle en laat je genieten van het snelle gevoel van koolstofvezel. Deze technologie geeft je grote voordelen op het rendement door langer balcontact en een beter gevoel, wat cruciaal kan zijn als je in het spel onder druk staat.

De koolstofvezel in de Inspira CCF is gemaakt in Duitsland, dat bekend staat om zijn precisie en technologie als het gaat om vezelmateriaal. De ruwe koolstofvezel wordt omgezet in een state-of-the-art proces met hoge temperaturen en vormt een grafietachtige koolstofvezel die bijzonder sterk en stijf is, waardoor je meer snelheid en een grotere sweet spot krijgt.

Het buitenfineer van Koto heeft een speciale oppervlaktebehandeling die samen met de CCF-technologie een langere verblijftijd mogelijk maakt.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,