149,90

Xiom 36.5 ALX heeft uitstekende prestaties met COLD PRESS-productietechnologie en ’s werelds eerste oranje AXYLIUM (Arylate) met carbon.

De combinatie van Outer Arylate Carbon is ’s werelds meest populaire. Daarom heeft XIOM eindelijk hun eerste echte buitenste Arylate carbonframe gemaakt.

Na vele tests en onderzoeken presenteerde het frame-ontwikkelingsteam van XIOM twee wereldprimeuze technologieën: AXYLIUM en COLD PRESS.

AXYLIUM is een nieuw gevonden Arylaat-vezel die zorgt voor een hoge stabiliteit, minder trillingen, een helder gevoel en een enorm vermogen. De unieke oranje kleur staat voor het frisse, heldere gevoel.

36.5 combineert de buitenste Axylium-carbon met een krokante Koto-buitenlaag, wat geweldig is voor snel spelen dicht bij de tafel.

In tegenstelling tot traditionele productiemethoden voor frames die drogen bij hoge temperaturen, beschikt het 36.5-blad over de allereerste droogtechnologie op de markt. Deze nieuwe “COLD PRESS” -technologie zorgt voor een zachtere aanraking die leidt tot een beter balgevoel met behoud van het directe contact. Dit maakt het mes vergevingsgezinder en gemakkelijker te spelen zonder snelheid te verliezen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag: