189,90

XIOM heeft in december 2019 de “HUGO SAL” limited edition uitgebracht. HUGO SAL vernoemd naar door XIOM gecontracteerde speler, Hugo Calderano, het Braziliaanse nationale tafeltennisteam speler. We concentreerden ons op het idee dat Hugo het liefst met een frame van puur hout speelt. Daarom hebben we de Super Arylate zonder carbon ontwikkeld. Na verschillende voorbeeldtests met Hugo Calderano, hebben we heeft HUGO SAL limited edition uitgebracht voor alleen Europa en Korea. Ondertussen staat “HUGO SAL” bekend om zijn unieke gevoel en prestatie.

En nu bereidt het XIOM-ontwikkelingsteam zich voor op de release nog een HUGO frame; HUGO HAL.
Het speciale materiaal “Hyper Axylium” gebruikt in “HUGO HAL “is een hoogwaardige oranjekleurige arylate dat is ontwikkeld door XIOM. We hebben dit nieuwe materiaal genoemd als “Hyper Axylium” omdat het karakteristiek iets anders is dan de “Super Arylate” gebruikt in de “HUGO SAL”.
Hyper Axylium heeft een duidelijk gevoel, verbeterde directe power en uitgebalanceerde prestaties. HUGO HAL is vergelijkbaar met HUGO SAL in termen van een niet-carbon materiaal, maar het heeft een ander contact en gevoel.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,