169,90

TMX, een nieuw materiaalconcept gekozen door An Jaehyun

Dit frame is ontwikkeld door het Xiom R&D-team om het nieuwe composietmateriaal TMX (TRIMETRIX) in het midden van het blad te plaatsen, dat Xiom Stars-lid en Koreaanse tafeltennisser An Jaehyun nodig heeft voor een sensuele en krachtige prestatie.

De delicate vibratieaanpassing van TMX, die An Jaehyun helpt de bal te beheersen bij krachtige topspin-aanvallen, geeft je de ervaring het spel te domineren met een veerkrachtige bal en een geweldig gevoel zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.

Alchemie van de nieuwe speciale materialen

Het R&D-team van Xiom probeerde drie speciale materialen met verschillende eigenschappen – Axylium, Zephylium en X-Carbon – op één plek te weven om een ​​nieuwe speciale materiaallaag voor het hout te ontwikkelen. Na talrijke studies en tests slaagden ze erin om het nieuwe materiaal “TMX (TRIMETRIX)” met een optimaal balanspunt te ontwikkelen.

De selectie en het gebruik van TMX-bladen door een aantal professionele tafeltennissers, waaronder internationals An Jaehyun en Cho Daeseong, toont aan dat de geweldige prestaties van TMX onmiskenbaar zijn.

De alchemistische inspanningen van het Xiom R&D-team om het onmogelijke mogelijk te maken zullen nooit eindigen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,