Vanaf  59,90

BARNA’s unieke gladde anti-topoppervlak SUPER GLANTI vertegenwoordigt een mijlpaal in de ontwikkeling van deze categorie interferentieoppervlakken en heeft zich in zeer korte tijd ontwikkeld tot een wereldwijde bestseller.
Naast de originele SUPER GLANTI-versie bieden we u nog een innovatieve verdere ontwikkeling met buitengewone offensieve mogelijkheden:
BARNA ORIGINAL presenteert de SUPER GLANTI ATTACK.
We hebben de uitstekende bovenlaag van de SUPER GLANTI gecombineerd met een zachte, agressief georiënteerde onderlaag.
Deze combinatie biedt een uniek speelgevoel en maakt ook een interessant, agressief georiënteerd spel met een vlotte anti mogelijk.
Met de SUPER GLANTI ATTACK kun je gemakkelijk driving strokes, pseudotopspins en onaangename, offensieve storende slagen spelen en je tegenstander onder enorme druk zetten, vooral bij het spelen tegen ballen met een lage rotatie en undercut.
In het passieve blok- en tegenspel vertraagt ​​de genomineerde spons echter verrassend goed en biedt dankzij de iets hogere snelheid een nog hogere cut forwarding.
De SUPER GLANTI ATTACK heeft ook verbazingwekkende dingen te bieden op het gebied van lange verdediging, want zelfs in de verdediging weg van de tafel worden enorme cut forwarding en extreme baltrajecten gegenereerd.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,