Vanaf  39,90

Met de SPECTRE brengt de materiaalspecialist een van de meest innovatieve en ongebruikelijke lange noppen van de laatste jaren op de wereldmarkt. We hebben niet alleen een volledig nieuwe noppenstructuur ontwikkeld, maar ook een zeer ongebruikelijke
Rubbercompound ontworpen met zeer interessante speeleigenschappen en kleuren. De SPECTRE is bijzonder geschikt voor storend spel dichtbij de tafel met af en toe uitstapjes naar halve afstand en is duidelijk niet draaigevoelig, maar biedt tegelijkertijd het hele spectrum aan offensieve mogelijkheden.
De grote kracht van de SPECTRE is het veilig blokkeren van harde topspins, waardoor zelfs harde eindschoten van de tegenstander door de resulterende balvertraging gemakkelijk in passief spel kunnen worden teruggespeeld. De bal duikt oncomfortabel plat en zorgt voor een flink fladderend effect.
De sponsversie van de SPECTRE maakt een krachtiger spel mogelijk en genereert in vergelijking met de OX-versie hogere spinwaarden en een onstabiel baltraject.

SPECTER: de kleurrijke schrik van de lange knop!