Vanaf  49,90

Der Materialspezialist SPINPARASITE is een verdere ontwikkeling van gladde antitopspin rubber. Met dit nieuwe stoorrubber worden de eigenschappen zoals controle, tempo, stooreffect en omkeereffect dusdanig met elkaar gecombineerd als nooit tevoren. In het passieve spel heeft SPINPARASITE zowat de perfecte controle, waarbij onberekenbare rotatie wisselingen de tegenstander voor haast onoplosbare problemen stelt. In het spel van effectrijke ballen en in het bijzonder op topspinballen van de tegenstander maakt SPINPARASITE met een eenvoudige blokslag een bijzonder sterk omkeereffect mogelijk.
Het is leverbaar in rood en zwart met 1,0 of 1,5mm dempingonderlaag. Het meeste stooreffect en het beste omkeereffect verkrijgt u met de 1,0 mm onderlaag. De 1,5 mm versie is de langzaamste.

Werkwijze montage:
Het is aan te bevelen een kleeffolie te gebruiken voor het aanbrengen van de rubber op uw frame. Er mag geen lijm op de dempingonderlaag worden aangebracht! Regelmatig reinigen met der-materialspezialist PRO-ANTI-CLEAN om het gevoelige rubberoppevlak in perfecte conditie te houden. Bij de eerste trainingen de productieresten verwijderen met een zachte doek.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,