Vanaf  51,90

De Japanners hebben een uitstekend rubber ontwikkeld, namelijk”Bluefire” die DONIC met succes heeft opgenomen in de productie van Formula DONIC (FD3 3e Generatie) Technologie. Het resultaat: Bluefire JP01 en Bluefire JP03.
Dit is een nieuw type rubber in combinatie met de bewezen, dynamische blauwe onderlaag maar met een iets fijnere structuur. Dit geeft het rubber sensationeel veel gevoel, met een maximale katapult en een zeer hoge boog van de bal. De toplaag van het rubber is erg stroef.
BLUEFIRE JP is een zeer constant rubber en geschikt voor de meeste spelers. De snelste en hardste versie, Bluefire JP 01 wordt speciaal aanbevolen aan aanvallende spelers die graag dicht bij tafel spelen en ook voor spelers die liever ver van de tafel af spelen.
BLUEFIRE JP 03 bezit een zachtere onderlaag, heeft uitstekende speeleigenschappen met maximale controle. Het perfecte alternatief voor zowel aanvallers, als power-allround spelers, die in elke situatie met maximale controle de bal willen retourneren.
Speeleigenschappen: Extreem stroef, snel, elastische toplaag. Produceert maximale spin bij topspin ballen en houdt langer contact met het batje.
Aanbevolen aan spelers die graag aanval spelen, zowel dicht bij de tafel als ver weg van de tafel.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,