Vanaf  69,90

De Donic Bluestar A1 heeft de beste voorwaarden om de nieuwe ster onder de DONIC-rubbers te worden, want dit is echt iets nieuws.
Het geheim van de BLUESTAR ligt in de onderlaag, die totaal anders is dan de onderlaag van alle andere DONIC-rubbers. De ontwikkelaars noemden de achterliggende technologie met trots Optimized Energy Sponge, kortweg OPTE. Een onderlaag met kleine poriën die door zijn speciale samenstelling nieuwe normen stelt op het gebied van elasticiteit en dempingsniveaus, en dat voel je meteen tijdens het spelen: fantastische katapult- en snelheidseigenschappen maken de DONIC BLUESTAR A1 tot een absoluut topproduct. Natuurlijk draagt ​​ook het bovenrubber hier aan bij.

In tegenstelling tot de succesvolle rubbers van de BLUEGRIP C-TO U C H-serie van DONIC, is de bovenlaag slechts licht plakkerig en extreem gripvast. Voormalig wereldkampioen Jörgen Persson is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling. “Ik heb nog nooit met een beter rubber gespeeld”, legde de Zweedse legende uit. Met een hardheid van 52,5° lijkt de onderlaag van de DONIC BLUESTAR A1 op het eerste gezicht relatief hard. In de handen van spelers van aantrekkelijke niveaus wordt het echter al snel een krachtige troefkaart. Ook ambitieuze spelers die niet actief zijn in de topklassen kunnen genieten van de BLUESTAR, maar vooral een aanrader voor spelers die ook intensief trainen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,