Vanaf  69,90

De DONIC BLUESTAR A1 is snel uitgegroeid tot de ster onder de rubbers. Dit professionele rubber dankt zijn fantastische katapult- en snelheidseigenschappen aan de fijnporige onderlaag, maar ook de licht kleverige, extreem stroeve bovenlaag levert een doorslaggevende bijdrage aan de uitstekende speeleigenschappen.

Nu krijgt het hoogwaardige DONIC-rubber gezelschap. De BLUESTAR A2 en de BLUESTAR A3 zijn alternatieven voor alle actieve mensen die de 52,5° onderlaag van de BLUESTAR A1 te hard vinden of een iets zachtere onderlaaghardheid verkiezen.

De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar met sponshardheden van 50° (BLUESTAR A2) en 47,5° (BLUESTAR A3). Natuurlijk gebruiken ook deze versies de technologie die doorslaggevend is voor de BLUESTAR, die de spons met kleine poriën zo bijzonder maakt: Optimized Energy Sponge (OPTE) zet de norm op het gebied van elasticiteit en dempingsniveau.

Ontwikkeling, productie en verwerking van de BLUESTAR voldoen aan de hoogste eisen, niet voor niets is dit het rubber bij uitstek. Nu ook aangeboden met een iets zachtere sponshardheid, die optimaal is voor de meeste spelers onder het professionele niveau.

BLUESTAR A3
Technologie: OPTE-sponstechnologie, extreem krachtige, dynamische, 47,5°onderlaags met fijne poriën
Karakter: Dynamisch, perfecte balans tussen snelheid, spin en controle
Aanbeveling: Voor aanvallende allround en offensieve spelers

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,