Vanaf  49,90

Deze nieuwe versie is iets harder dan ons beproefde Glatt-Anti-rubber A-B-S 2.
Geproduceerd dankzij een iets kortere contacttijd en een herziene rubbersamenstelling
A-B-S 2 EVO een beetje meer spin-omkering.
Het is ook cruciaal dat de bal bij het blokkeren merkbaar iets meer naar beneden “trekt”, zelfs bij het blokkeren van snelle, niet-roterende topspin-slagen met een ABS-bal. Dit verstoort de volgende aanvalsbal van de tegenstander aanzienlijk.
Bij het blokkeren op snelle topspinballen biedt de A-B-S 2 EVO ook de mogelijkheid om niet alleen het passieve blok te gebruiken, maar ook om iets terug te duwen, zodat de bal sneller bij de tegenstander met een undercut terechtkomt. Dit zorgt voor verwarring en over het algemeen verrijkt het de Glatt-Anti-game.
Met A-B-S 2 EVO kunnen nog steeds alle klassieke smooth-anti aanvalstechnieken zoals push-pull en lifts worden uitgevoerd, zodat een allround gevaarlijk en behoorlijk gevarieerd disruptief spel kan worden gecreëerd.
De actieve technieken, waaronder de “tegendruk” op topspin, worden het best uitgevoerd met de dunnere sponsdiktes van 1,8 en 2,1 mm. De dikkere diktes van 2,3 en 2,5 mm bieden nog meer demping en controle voor passieve blokkering.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,