Vanaf  49,90

Controle en verstorend effect voor de progressieve soepele anti-play

Deze nieuwe versie is ontwikkeld samen met Spin Associated uit Italië, hij blijkt iets veelzijdiger te zijn dan ons bewezen soepele anti-zeildoek A-B-S 2 EVO.
Terwijl de A-B-S 2 EVO vooral wordt gekenmerkt door een vrij harde aanval en maximale spin-omkering, biedt de iets zachtere en niet zo langzame spons (dikte: 2,0 mm) van de nieuwe A-B-S 2 PRO hoge controle en meer variabele speelmogelijkheden algemeen.
A-B-S 2 PRO maakt het nog steeds mogelijk om de bal terug te brengen naar high-rotation topspin-ballen met een zeer goede spin-omkering bij passieve blokkering.
In tegenstelling tot de meeste andere langzame gladde anti’s op de markt, is het met de A-B-S 2 PRO ook mogelijk om een ​​actieve blokbal uit te voeren door licht “terug te duwen” bij contact met de bal. De hier geproduceerde bal heeft ook een goede spin-omkering, maar geeft de tegenstander iets minder tijd om te reageren.
Korte, langzame blokballen en snellere, ingedrukte returns kunnen afwisselend worden gespeeld om de tegenstander in verwarring te brengen.
Dankzij de iets gevoeligere spons is de controle op alle vlakken op een hoog niveau.
Alle klassieke gladde anti-aanvaltechnieken zoals drukslip en liften kunnen met merkbaar meer gemak worden uitgevoerd dan met de meeste andere soepele anti-aanvallen op de markt.
A-B-S 2 PRO biedt dus de mogelijkheid om niet alleen te “ontstoren” maar ook zelf het initiatief te nemen.

Verkrijgbaar met een nieuw type dempingsspons met de enige dikte van 2,0 mm.

Een plakfolie is al voorgemonteerd.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,