Vanaf  49,90

De zachtere versie van de Glatt-Anti klassieker

Anti-spin rubber A-B-S 2 is al snel een referentie geworden voor het blokspel aan tafel met Glatt-Antis, zeker in combinatie met ABS-ballen.
Deze nieuwe versie A-B-S 2 SOFT is verlijmd met dezelfde roze dempingsspons, maar biedt een herzien, iets zachter rubbermengsel.
Dit resulteert in verbeterde controle en een verder verminderde hoekgevoeligheid bij het blokkeren, vooral bij hard geraakte spins met weinig rotatie.
Over het algemeen geeft A-B-S 2 SOFT een nog betere balfeedback voor gebruik met ABS-ballen.
De resulterende spin-omkering blijft ongewijzigd. Het was echter zelfs mogelijk om de aanvalsopties te verbeteren. Het is nu mogelijk om afgesneden ballen vanaf de pols te schieten en ook counter ballen zijn makkelijker te spelen.
Voor het eerst in het Glatt-Antis-gebied kan A-B-S 2 SOFT een soepele voorwaartse blokbeweging produceren naast de passieve blokbal op topspinballen. Dit zorgt voor een dip in de bal en zelfs een omkering van de spin.
Hierdoor is het niet meer nodig om elke bal even kort neer te leggen.

Net als bij de wat hardere versie A-B-S 2, kan ook deze nieuwe, wat zachtere versie zijn gevaarlijkheid ontwikkelen op snelle offensieve bladen dankzij zijn uitstekende controle.

Verkrijgbaar met een dempingsspons in de diktes 2.1, 2.3 en 2.5mm:
2,1 mm (beste spin-omkering, zeer langzaam, zeer goede controle)
2,3 mm (zeer goede spin-omkering, zelfs langzamer, zeer goede controle)
2,5 mm (nog steeds zeer goede spin-omkering, langzaamste, beste controle)

Een plakfolie is al voor gemonteerd.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,