Vanaf  39,90

De nieuw ontwikkelde spons (hardheid: °38) staat onder hoge spanning en maakt een zeer dynamisch aanvalsspel mogelijk.

DOMINANCE SPEED is speciaal ontwikkeld voor snelheidsgericht krachtspel, zowel dichtbij de tafel als vanaf halve afstand. Enerzijds maakt het rubber het mogelijk om via klassieke, gevoelige topspin met veel rotatie een probleemloze spelopening te produceren. Het oppervlak is zeer gripvast, maar niet plakkerig en zorgt voor een gevoelige balcontrole. De volledige speeleigenschappen ontvouwen zich echter wanneer de spin hard naar voren wordt geslagen, de zogenaamde “swipe spin”. Hier wordt een verbazingwekkend hoog doordringend vermogen bereikt om zo snel mogelijk punten te winnen. Ondanks de sterke dynamiek van het rubber is de controle op een hoog niveau, zelfs op het passieve gebied (bal blokkeren, duwen, acceptatie van service).

DOMINANCE SPEED is verbazingwekkend duurzaam: zowel de spanning in de spons als de plakkerigheid van het bovenvel blijven maandenlang op een hoog niveau.

De bekleding is vooraf voorzien van lijm. Smeer een extra dunne laag wateroplosbare tafeltennislijm op het rubber en een normale laag lijm (ook wateroplosbare) op het blad en laat het vervolgens 15 minuten drogen. Rol tenslotte het rubber voorzichtig op het hout en snij het uitstekende deel af.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,