Vanaf  39,90

EXPLOSIE EXTREME is een consequente doorontwikkeling van onze EXPLOSIE-serie.

Deze nieuwe variant biedt nog steeds een zeer goed compromis tussen controle, aanvalsmogelijkheden en storende effecten.
Met de EXPLOSIE EXTREME werd de snelheid weer opgevoerd door het gebruik van een nieuwe, zeer snelle spons, zodat de bal sterker kan worden versneld bij counteren en schieten.
Het bereikte verstorende effect kan ook nog worden verbeterd: de bal trekt merkbaar naar beneden bij blokkeren, counteren en schieten en lokt direct fouten uit bij de tegenstander.

De controle kon op een hoog niveau worden gehouden, zodat alle korte puistjesstreken met een hoog beveiligingsniveau kunnen worden uitgevoerd.
Het beste compromis tussen controle en verstorend effect wordt bereikt met dunnere sponsdiktes (1,2 / 1,5 / 1,8 mm). Met een dikkere spons wordt het oppervlak sneller, maar geeft het iets minder storend effect.

De bekleding is vooraf gecoat met lijm. Breng een extra dunne laag wateroplosbare tafeltennislijm aan op het oppervlak en een normale laag lijm (ook wateroplosbaar) op het hout en laat het 15 minuten drogen.
Rol tot slot de bekleding voorzichtig op het hout en snij het uitstekende deel weg.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,