Vanaf  42,90

KILLER SOFT wordt verlijmd met een veel zachtere onderlaags. De resulterende toename van de contacttijd van de bal op het bat zorgt voor merkbaar meer controle in bijna alle slagtechnieken, zowel in het passieve gebied (acceptatie van serveren, duwen, blokbal) als in actief spel (counterball, shot).
Ondanks de zeer zachte aanraking, is KILLER SOFT een snel rubber dat een krachtig spel mogelijk maakt bij agressief gebruik.
De verbeterde controle stelt zelfs minder ervaren spelers met korte noppen in staat om de wereld van KILLER-rubbers te betreden.
Het verstorende effect is nog steeds zeer uitgesproken, aangezien bijna alle ballen aan de andere kant naar beneden trekken. Vooral bij blokkeren, counteren en schieten stuitert de bal plat weg en zorgt voor veel directe punten.

Het beste compromis tussen aanvalsmogelijkheden, controle en verstorend effect wordt bereikt met een spons van 1,3 en 1,5 mm.
Bij dikkere diktes (1.8, 2.0 en MAX) wordt het oppervlak steeds sneller, maar met afnemende controle en verstorend effect.

Het oppervlak is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf TT-Xpert.

KILLER SOFT maakt een optimale instap in onze beproefde KILLER-serie mogelijk en is erg leuk!

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,