Vanaf  48,90

Gewo Codexx EF Pro 54
In vergelijking met de EL Pro 52-versie combineert de Gewo Codexx EF Pro 54 (Explosive Friction) een iets hardere en compactere onderlaag met een matig plakkerige bovenlaag. Het is het perfecte wapen voor compromisloze aanvallers die dichtbij de tafel zitten. EF Pro 54 staat voor high-speed power spin en niet te stoppen aanvallen. Dit is gewoon het ideale rubber voor hardwerkende aanvallers. Het is niet gemaakt voor spelers die hun techniek nog niet hebben geperfectioneerd. Ultieme hardheid gecombineerd met goede controle en geweldige spin is alles wat een vastberaden aanvaller nodig heeft. Voor hardwerkende spelers met een goede techniek die houden van het directe en lineaire gevoel van harde onderlagen met plakkerige bovenlaag.
De nieuwe Gewo Codexx rubbers zijn ontworpen als een perfecte combinatie van Europese en Aziatische rubbers. Het combineert een dynamische, harde onderlaag met een ietwat kleverige, maar toch flexibele toplaag (Architect Technology). De nieuwe rubbers zijn gemaakt voor gevaarlijk, direct spel, dichtbij de tafel en produceren tonnen aan kracht en spin. Vergeleken met de populaire Nexxus Hard-serie, produceren de nieuwe Codexx-rubbers nog meer rotatie, dankzij het enigszins plakkerige toplaag. Door het langere rubber-bal contact (Arc Hit Technology) zorgen ze ook voor meer controle in situaties boven de tafel.
Gewo Codexx – De sleutel tot ultiem powerplay met harde onderlaag en plakkerige bovenlaag.
Arc Hit Technology (architect)
In talloze series tests heeft het GEWO-ontwikkelingsteam, in samenwerking met de beste GEWO-spelers, een oplossing ontworpen die een harde onderlaag en een plakkerig oppervlak combineert voor puntwinnende, maar toch controleerbare kracht. Met behulp van een nieuwe lijmtechnologie om de bovenlaag aan de onderlaag te koppelen, maakt de revolutionaire ARC Hitting-technologie spin-geladen, gebogen en lange banen mogelijk, waardoor je tegenstander onder enorme druk komt te staan. Optimale energieoverdracht garandeert maximale snelheid en perfecte grip.
De nieuwe ARC-onderlaagtechnologie stelt spelers in staat te profiteren van hardere onderlagen voor meer kracht en dynamiek, evenals gebogen banen en katapulteffect dankzij de elasticiteit van de speciale poriënreeks. De innovatieve HIT-technologie (Hitting Impact Technology) zorgt voor de controle en elasticiteit die ambitieuze spelers nodig hebben om hun tegenstanders te domineren met nauwkeurige, spin-geladen aanvallen. Met een innovatieve rubbermix en -oppervlak produceren de Codexx-rubbers meer spin met ABS-ballen en zorgen ze voor een geoptimaliseerde energieoverdracht. De ietwat plakkerige bovenlaag voegt extra spin toe en zorgt voor gevaarlijke banen. Met deze combinatie van technologieën zullen de Codexx rubbers de basis leggen van uw succes.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,