Vanaf  48,90

Gewo Codexx EL Pro 52
De nieuwe Codexx EL Pro 52 (Elastic Power) is speciaal ontworpen voor explosieve speelstijlen die dicht bij de tafel liggen en vertrouwt op korte afstanden en snelle bewegingen. De nieuwe Codexx EL Pro 52 (Elastic Power) biedt spin, snelheid en stabiliteit gecombineerd met een lage balstuit en alle controle die je nodig hebt om de juiste antwoorden vinden, zelfs in situaties waarin u onder hoge druk staat. Dit rubber zal zijn volle kracht laten zien in aanvalsituaties, terwijl het toch meer dan genoeg controle en gevoel geeft voor spin-rijke serve en korte stops. Dit rubber heeft alles wat je nodig hebt voor modern power tafeltennis; kracht, stabiliteit en spin voor compromisloze aanvallers die dichtbij de tafel zitten, die vertrouwen op vrij korte afstand en explosieve bewegingen en hoge snelheid.
De nieuwe Gewo Codexx rubbers zijn ontworpen als een perfecte combinatie van Europese en Aziatische rubbers. Het combineert een dynamische, harde onderlaag met een ietwat kleverige, maar toch flexibele toplaag (Architect Technology). De nieuwe rubbers zijn gemaakt voor gevaarlijk, direct spel, dichtbij de tafel en produceren tonnen aan kracht en spin. Vergeleken met de populaire Nexxus Hard-serie, produceren de nieuwe Codexx-rubbers nog meer rotatie, dankzij het enigszins plakkerige toplaag. Door het langere rubber-bal contact (Arc Hit Technology) zorgen ze ook voor meer controle in situaties boven de tafel.
Gewo Codexx – De sleutel tot ultiem powerplay met harde onderlaag en plakkerige bovenlaag.
Arc Hit Technology (architect)
In talloze series tests heeft het GEWO-ontwikkelingsteam, in samenwerking met de beste GEWO-spelers, een oplossing ontworpen die een harde onderlaag en een plakkerig oppervlak combineert voor puntwinnende, maar toch controleerbare kracht. Met behulp van een nieuwe lijmtechnologie om de bovenlaag aan de onderlaag te koppelen, maakt de revolutionaire ARC Hitting-technologie spin-geladen, gebogen en lange banen mogelijk, waardoor je tegenstander onder enorme druk komt te staan. Optimale energieoverdracht garandeert maximale snelheid en perfecte grip.
De nieuwe ARC-onderlaagtechnologie stelt spelers in staat te profiteren van hardere onderlagen voor meer kracht en dynamiek, evenals gebogen banen en katapulteffect dankzij de elasticiteit van de speciale poriënreeks. De innovatieve HIT-technologie (Hitting Impact Technology) zorgt voor de controle en elasticiteit die ambitieuze spelers nodig hebben om hun tegenstanders te domineren met nauwkeurige, spin-geladen aanvallen. Met een innovatieve rubbermix en -oppervlak produceren de Codexx-rubbers meer spin met ABS-ballen en zorgen ze voor een geoptimaliseerde energieoverdracht. De ietwat plakkerige bovenlaag voegt extra spin toe en zorgt voor gevaarlijke banen. Met deze combinatie van technologieën zullen de Codexx rubbers de basis leggen van uw succes.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,