Vanaf  41,90

GEWO Elaxxon eFT – ECO GRIP VOOR UW WEDSTRIJD

De wereldwijd succesvolle introductie van NEAS sponzen (New Efficiency Active System), gecombineerd met de beproefde eTec (Eco Boost) technologie, heeft de GEWO Neoflexx serie tot een absolute bestseller gemaakt in de categorie van veelzijdige, gemakkelijk bespeelbare rubbers die niet te snel. De overweldigend positieve feedback heeft ons geïnspireerd om een nieuwe generatie rubbers te ontwikkelen die nog hogere snelheids- en spinwaarden bieden zonder de focus op speelgemak en bestuurbaarheid te verwaarlozen. Vooral jongere spelers of spelers die wat meer snelheid en variatie wensen zonder al te veel controle op te offeren, zullen genieten van de nieuwe GEWO Elaxxon eFT-varianten.

Ontelbare uren testen en vergaderen resulteerden in een rubbersamenstelling die eruit springt: GEWO Elaxxon eFT!

GEWO Elaxxon eFT 45.0

De iets zachtere versie van de GEWO Elaxxon eFT-spons zorgt voor een comfortabel en flexibel gevoel, waardoor je in elke rally de nodige respons hebt. De gematigde snelheid geeft je het vertrouwen om zowel in passieve als actieve situaties te schitteren. Door de fijnafstelling van de medium spons met een hardheid van 45° en het flexibele toprubber kunnen aanvallende allrounders en ambitieuze jonge spelers hun potentieel volledig benutten.

Leverbaar vanaf 21-6-2024.

Spelertype / kenmerken:
eGrip zorgt voor verhoogde spin- en controlewaarden zonder overmatige gevoeligheid voor spin

Met de sponsversie met een hardheid van 45° zijn er nog betere allround aanvallende opties beschikbaar, terwijl het aangename en flexibele speelgevoel behouden blijft.
Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een gematigd en niet te hard aanvallend rubber dat alle slagen in hun repertoire effectief ondersteunt.

NEAS
“eco(nomische) boost voor je wedstrijd” was duidelijk de kern van deze rubberserie. Het middelpunt van deze generatie was de perfecte combinatie van een flexibel-dynamische spons met een gripvast oppervlak en een nieuw gerangschikte noppenstructuur. Bij de hardere rubbers (45° / 48° / 50°) lag de focus op snelheid (eSpeed), zonder dat dit ten koste ging van de controle. Bij het zachtere rubber (40°) lag de nadruk op spin. eGrip / eSpeed / eSpin – optimale prestaties in het spel.

eGrip
De nieuwe sleutel tot succes met snelheid, spin en plezier! Profiteer van betrouwbare balkoppeling, hoge controle en spinwaarden in elke wedstrijdsituatie, waardoor de kwaliteit en stabiliteit van al uw slagen wordt verbeterd. De nieuwe eGrip-technologie maakt jou de meester van rally’s!

DGC40+ 2.0
Een sleutelfactor die heeft bijgedragen aan de succesvolle lancering van GEWO-rubbers was de ontwikkeling van de innovatieve DGC40+-oppervlaktetechnologie die staat voor een consistente en betrouwbare koppeling op het balcontactpunt. Bovendien voorkomt het dankzij de gripvaste oppervlaktestructuur dat de bal “wegglijdt”. Met de introductie van de nieuwste kogelgeneraties (bijvoorbeeld GEWO Select Pro 40+ ***) is verdere ontwikkeling en aanpassing van de oppervlakken essentieel. Het DGC40+ “Dynamic-Grip-Concept” 2.0 was geboren. Het oppervlak is speciaal ontwikkeld en verfijnd voor de eisen van de nieuwste ballengeneratie. Er is nu geen houden meer aan!

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,