Vanaf  59,90

De GEWO Inventus-rubberserie markeert een nieuwe mijlpaal in het succesverhaal van GEWO hoogwaardige rubbers. Dankzij de innovatieve oppervlaktetechnologie (Longer Trajectory Touch – LTT) produceert dit rubber maximale spin plus een ongelooflijk gevoel en de mogelijkheid om de bal iets langer te controleren, waardoor de balbaan wordt verlengd. Deze verbetering verbetert de balcontrole aanzienlijk en zorgt voor een geoptimaliseerd balgevoel in alle situaties die ‘aanrakingsspel’ vereisen, terwijl de snelheidsreserves behouden blijven die u nodig heeft. De perfecte combinatie van een flexibel toprubber met veel grip en een absoluut hoogwaardige spons zorgt voor een enorm acceleratiepotentieel en zorgt voor een directere energieoverdracht bij alle aanvallende slagen, zoals de cruciale counter-topspin aan de tafel of vanaf de middellange afstand. Wat voorheen ondenkbaar leek, is werkelijkheid geworden omdat we, zoals de naam Inventus belooft, de juiste oplossing hebben gevonden: gespeelde ballen kunnen iets langer onder controle worden gehouden zonder enig snelheidsverlies.

Deze synergie wordt mogelijk gemaakt en geoptimaliseerd door de nieuwe lijmtechnologie DETT (Direct Energy Transmission Technology) in combinatie met de Longer Trajectory Touch Technology (LTT). GEWO Inventus is een harmonieuzere en tegelijkertijd efficiëntere combinatie van snelheid, rotatie en acceleratie zonder dat dit ten koste gaat van gevoel en controle.

GEWO Inventus XT Pro 52.5 (leverbaar vanaf 28-6-2024)

De harde (52,5°) en toch dynamische spons is de voorwaarde voor maximaal powertafeltennis! Deze variant richt zich duidelijk op de succesvolle combinatie van hardheid, snelheid en gevoel voor alle meer gecontroleerde slagen om puntwinnende slagen op te zetten. De krachtspons met een hardheid van 52,5° biedt snelheidsreserves in alle wedstrijdsituaties, waardoor je zelfs vanuit een verdedigende positie gevaarlijke tegenaanvallen kunt initiëren. Een neiging tot korte en dynamische slagen en een hoog algemeen speelniveau zijn voorwaarden om het maximale potentieel van deze echte aanvallende krachtpatser te ontsluiten. Counter-topspins die aan de tafel of vanaf de middellange afstand worden uitgevoerd, kunnen moeiteloos worden uitgevoerd, waarbij een enorme druk op de tegenstander wordt uitgeoefend met een beperkte reactietijd die wordt toegeschreven aan het vlakkere traject in tegenstelling tot zachtere varianten.

Spelertype / kenmerken:
Harder, sneller en directer, maar toch met de nodige spin en een niet al te vlakke balvlucht.
Ideaal voor spelers die dicht bij de tafel opereren en hun tegenstanders de tijd willen ontnemen voor gevaarlijke tegenaanvallen door snelle en korte armbeweging.
Perfect geschikt voor spelers die een harde en dynamische spons nodig hebben voor hun “counter-spin georiënteerde” spel, maar geen concessies kunnen doen aan de best mogelijke controle en briljante aanraking.

LTT
De nieuwe LTT-oppervlaktetechnologie (Longer Trajectory Touch) past op slimme wijze een flexibeler, zeer gripvast toprubber toe met enigszins uit elkaar geplaatste noppen onder spanning. Deze opstelling zorgt ervoor dat tijdens meer passieve slagen de langere balcontacttijd en het ongelooflijke spinpotentieel de controle aanzienlijk verbeteren, terwijl toch de nodige snelheidsreserves behouden blijven voor explosieve aanvallende schoten. Dankzij de LTT-technologie kunnen spelers nu kiezen voor hardere sponzen zonder bang te hoeven zijn voor controleverlies of het ontbreken van aanraking bij passieve slagen.

DETT
Bij Direct Energy Transmission Technology (DETT) zijn de sponscellen in de rubberplaat compacter en bovendien onderworpen aan enorme spanningen. Dit zorgt voor een directere energieoverdracht naar de bal, waardoor de snelheid en katapultwaarden aanzienlijk toenemen. Counter-topspins worden efficiënter en gemakkelijker om te spelen, zelfs als het je niet lukt om de bal op het hoogste punt te raken. De balbaan blijft vlak genoeg om hem nog sneller aan de kant van de tegenstander te laten aankomen, waardoor de tegenstander nog minder reactietijd krijgt.

H-Touch DGC40+ 3.0
Bij de verdere ontwikkeling van de succesvolle DGC40+ en DGC 40+ 2.0 technologieën was het ons doel om een nieuw ingrediënt toe te voegen aan de voordelen van beide: de consistentie en betrouwbaarheid op het balcontactpunt zijn opnieuw verbeterd, waardoor de speler de controle kan behouden over de bal voor langere tijd zonder concessies te doen aan snelheid of spin. Het nieuwe H-Touch DGC 40+ 3.0-oppervlak biedt meer snelheids- en rotatiemogelijkheden, zelfs op maximale snelheidsniveaus. Kortere en explosievere slagen worden nog beter ondersteund, en de harmonieuze combinatie van GEWO hoogwaardige sponzen met de ingenieuze oppervlaktestructuur van H-Touch DGC 40+ rubbers geeft de speler het nodige vertrouwen om sneller en agressiever te spelen zonder de eigen fout te vergroten. tarief. Zelfs enigszins verkeerd getimede of suboptimale slagen kunnen aanzienlijke druk uitoefenen op de kant van je tegenstander, wat mogelijk kan resulteren in het behalen van punten. Er is nu geen houden meer aan!

FlexTech 2.0
Het flexibele spons/rubber-ontwerp FLEX-TECH 2.0 (XT), speciaal gemaakt voor GEWO, demonstreert een indrukwekkende basissnelheid. Rubbers uit de XT-serie, met het H-Touch DGC 40+ 3.0-oppervlak, transformeren de snelheid van de topspin van de tegenstander in eigen energie en laten deze als een katapult los bij het verlaten van het bat.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , Tag: