Vanaf  56,90

GEWO Nexxus EL Pro 50 Hard
Om de regels te overtreden, moet je ze eerst beheersen! De beste keuze: de reeks Nexxus Pro Hard is voor topspelers en spelers die genieten van compromisloze krachtige rubbers.

Gemaakt voor snelheid en spin op het hoog niveau. Betrouwbare koppeling van de bal en perfecte energieoverdracht.

DGC40 + 2.0
Een van de succesfactoren van de GEWO HYPE EL / XT / KR-rubbers was de innovatieve DGC40 + top sheet-technologie. DGC40 + staat voor een constante, betrouwbare koppeling bij balcontact, en het gripoppervlak voorkomt het “wegglijden” van de bal. De introductie van de nieuwste balgeneratie (bijvoorbeeld GEWO Select Pro 40+ ***) vereist echter ook een verdere ontwikkeling en aanpassing van de bovenste lagen van het rubber. Het resultaat: DGC40 + “Dynamic-Grip-Concept” 2.0. De toplaag werd speciaal ontwikkeld voor en aangepast aan de eisen van de nieuwste balsoorten.

Elastisch rubber
Het EL-rubber (elastisch rubber) zorgt ondanks de compactheid voor een geweldige balcontactfeedback en een uniek gevoel. Alle rubbers van deze serie zijn gemaakt voor spin. De noppen in het rubber zijn op een kleinere afstand van elkaar aangebracht en zijn iets dikker dan in XT-rubbers. Als het gaat om het genereren van spin, ontvouwt het DGC40 + 2.0 toplaag zijn ware sterkte (uiterst betrouwbare koppeling en maximale spin), aangezien het zorgt voor een iets groter contactoppervlak bij balcontact. Geniet van een nieuwe ervaring!

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,